Klantervaringen

Goede Middag CheapFeed, hallo Kees,

Kees, je kunt gerust zijn. Ik kom je niet aan je oren trekken. We hadden afgesproken dat ik dat zou doen als er iets niet goed ging. Alles is exact volgens afspraak verlopen. Vandaag hebben ze 35 ton aardappelsnippers geleverd. Voor mij was het de eerste keer dat ik op deze manier zaken deed. Ik was er niet zeker van of het allemaal wel goed en betrouwbaar was. Maar jullie hebben me niet teleurgesteld. Geheel is verlopen zoals jullie mij door de telefoon hadden uitgelegd en de wensen/opmerkingen op het bestelformulier zijn keurig nagekomen. Daarom de volgende bestelling loopt al en volgende week verwacht ik de uitlevering. Ik vertrouw op een langdurige en bestendige relatie.

Dank en groet, Ad Aarts

 

Goede dag,

Ruben Ik koop vanaf december 2017 regelmatig bierbostel op de site van cheapfeed. En wat goed bevalt is dat de bostel precies op datum word geleverd wat je aan klikt op de site. De kwaliteit is goed , Want je betaald vooraf , en krijg meestal wat geld terug omdat de tonnen ingeschat worden.De terugbetaling verloopt vlot en de service is goed.

Gr. Wim

 

Hoi,

De stoomschillen waren van goede kwaliteit het droge stof gehalte klopt met wat er op de aflever bon stond, de planning was op de dag nauwkeurig. Prima zo!

Groeten, Berto Keurntjes

 

Goedemiddag Ruben,

De uienpulp levering was perfect mooi optijd en goed gestort, mooi, veel volume en niet te nat.

Gr. Janssen

 

> Wil jij ook jouw ervaring delen? Stuur deze in via de contactpagina