Over ons

In 2016 is Cheapfeed.com begonnen aan een missie; het grootste handelsplatform voor veevoer van Nederland te worden. We willen ‘Cheap’ zijn voor zowel de veehouder als voor de aanbieder. ‘Cheap’ voor de veehouder doordat deze op een moment dat hemzelf uitkomt, snel en gemakkelijk veevoer kan bestellen. En ‘Cheap’ voor de aanbieder omdat deze met weinig inspanning en zonder vaste kosten enorm veel veehouders kan bereiken.

Dit bleek een succes. Al snel kwamen we er achter dat er een grote behoefte is bij de veehouder om gemakkelijk, snel en op ieder moment van de dag veevoer te kunnen bestellen. Daarom hebben we in 2017 besloten om véél meer aanbieders toe te gaan voegen aan Cheapfeed.com zodat we dé one-stop-shop voor de veehouder kunnen worden voor zijn veevoer.

Véél meer aanbieders, maar wel van hoge kwaliteit. Veehouders die bestellen via Cheapfeed.com moeten er van uit kunnen gaan dat de certificaten op orde zijn en het serviceniveau hoog is. Uiteraard geldt dat niet alleen voor aanbieder, ook voor Cheapfeed.com zelf. We streven er naar om onze klantenservice perfect op orde te hebben en via diverse kanalen bereikbaar te zijn.

Dit doen we met een klein team van drie mensen. Kees voor de operatie, Joost voor de marketing en Ruben voor het dagelijkse contact met aanbieders en veehouders.

Wil jij niks missen rondom Cheapfeed.com? Meld je dan aan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Cheapfeed.com is nog jong en kan/wil uiteraard nog een hoop leren. Heb jij suggesties voor om ons platform te verbeteren? Neem dan contact met ons op.