Partnerprogramma

Cheapfeed.com is dé marktplaats voor veevoer in Nederland. Inmiddels zijn er al enorm veel veehouders lid geworden van Cheapfeed.com en bekijken en kopen dagelijks de geplaatste aanbiedingen. Maar zonder aanbieders is er geen aanbod, daarom is Cheapfeed.com altijd op zoek naar nieuwe partners om het productassortiment zo groot mogelijk te maken om de veehouder de breedste keuze te kunnen bieden.

Inmiddels zijn er al een aantal partners aangesloten bij ons partnerprogramma en plaatsen dagelijks nieuwe interessante aanbiedingen op Cheapfeed.com. Wij stellen hun graag aan je voor:


                                 

 

Bieleman Veevoeders
Bieleman Veevoeders is een zelfstandig veevoederbedrijf met een expertise op gebied van melkveevoeding. Gezondheid van veevoeding is het belangrijkste aspect voor de bedrijfsvoering, gezondheid van het vee levert een belangrijke bijdrage aan de prestaties en opbrengsten op de langere termijn. H Bieleman Veevoeders is GMP+, HACCP, QS en SKAL gecertificeerd. Daarnaast staan zij op de witte lijst voor diervoederleveranciers in de Nederlandse melkverwerkende industrie.

Duynie
Duynie levert veevoeders aan varkenshouders, melkveehouders, rosékalverhouders, vleesveehouders en geiten- en schapenhouders. Zij leveren Co-producten, hoogwaardige, vochtrijke diervoeding en plantaardige grondstoffen afkomstig uit de levensmiddelenindustrie. Duynie is volwaardig deelnemer van SecureFeed, is GMP+FSA gecertificeerd, heeft een VION-verklaring en een Weidermark Fleischwaren GmbH-verklaring. Óók staan zij op de witte lijst voor diervoederleveranciers.

 

Partner worden?
Ook interesse om partner te worden van Cheapfeed.com? Neem dan contact met ons op.