Pers

Digital Core Products B.V. lanceert online veilingplatform in veevoersector

28 september 2016 – Veevoerleveranciers en veehouders kunnen elkaar vanaf nu vinden op een nieuw online veilingplatform in de Nederlandse veevoersector. Internet start-up Digital Core Products B.V. lanceert vandaag een nieuw online platform genaamd CheapFeed.

CheapFeed

CheapFeed biedt enerzijds veevoerleveranciers een online platform met landelijke dekking en anderzijds veehouders de mogelijkheid om voordelig in te kopen. Dit voordeel wordt bereikt door zo kostenefficiënt en zo geautomatiseerd mogelijk te werken. Sinds september 2016 is www.cheapfeed.com online. Iedere dag zijn hier veevoerproducten verkrijgbaar via diverse veilingtypen. Zonder verplichtingen van een abonnement of inschrijfgeld kan de Nederlandse veehouder snel en eenvoudig bieden op veilingproducten.

CheapFeed is een op zichzelf staand merk. Digital Core Products B.V. is zowel initiatiefnemer als ontwikkelaar van dit veilingplatform.

Zo werkt het

Op de website www.cheapfeed.com kunnen Nederlandse veehouders na registratie bieden op realtime veilingen. Degene met het hoogste bod wordt eigenaar van het veilingproduct. Betaling kan via iDeal of via een factuur worden gerealiseerd.

Partners

Lever je zelf ook aan veehouders in Nederland en wil je op een eenvoudige manier je bereik vergroten? Dan is samenwerking met Digital Core Products B.V. interessant. CheapFeed biedt je meer omzet, meer klanten en een groot bereik. Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.

Ontwikkelingen

Online kopen – ook via veilingsystemen - neemt in veel sectoren een toevlucht. De voordelen zoals eenvoudig bestelproces, 24/7 kunnen bestellen en snelle levertijden zijn zeker interessant voor veehouders. Online inkopen is ook vaak voordeliger in prijs. In Nederland ontbrak er nog een online veilingplatform voor het inkopen van veevoer. Een nieuw initiatief met landelijke dekking is er nu door CheapFeed.

Noot

Voor meer informatie en voor het aanvragen van interviews met de initiatiefnemer vul je het contactformulier in.