Veel gestelde vragen

Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag? Wij horen graag van u! Stel 'm via WhatsApp (06 15 57 61 97) of via de contactpagina. 

 

Het lukt mij niet om een nieuw wachtwoord aan te vragen?

Neem via de contactpagina of WhatsApp (06 15 57 61 97) contact met ons op en wij helpen je graag verder.

 

Waarom zou ik mij registreren?

CheapFeed.com verkoopt kavels/vrachten voor enkele gerenomeerde en gecertificeerde partners (partnerpagina). Hoe meer geregistreerde gebruikers wij hebben hoe groter jouw voordeel nu en in de toekomst is. Ons succes is/wordt dus ook jouw succes. Wil je je registreren klik dan hier.

 

Hoe weet ik dat mijn bestelling goed ontvangen is?

Van elke bestelling krijg je na succesvol afronden altijd een bevestigingsmail in je mailbox. Heb je deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

 

Hoe voeg ik een afleveradres toe aan mijn account?

Via beheer account (klik op je naam rechtsboven in het scherm) of via mijn account onder in het scherm naar je gegevens. in het menu vind je de optie afleveradres toevoegen. of klik hier. Let op wij controleren of een toegevoegd afleveradres niet gebruikt wordt door handelaren.

 

Mijn bank ondersteunt Ideal niet wat moet ik doen?

Neem via de contactpagina contact met ons op en vermeld hierin bij welke bank je bankiert.

 

Het voer wat ik in mijn rantsoen heb, kan ik niet vinden op CheapFeed.com?

Wij horen graag van je welk voer/parnters je op de site zou willen terugzien. Bij voldoende vraag gaan wij aan de slag om een partner te vinden die het betreffende voer kan aanbieden. Natuurlijk kan u uw leverancier die geen partner is van CheapFeed.com naar ons verwijzen. Tip ons!. Kijk voor ons huidige aanbod op Varkens, Melkvee, Rosé/Vleesvee en/of Geiten/Schapen assortiment.

 

Wat doet CheapFeed met mijn gegevens?

Jouw gegevens worden veilig bij ons opgeslagen en worden gebruikt om je op de hoogte te houden. Wij verstrekken jegegevens alleen aan onze partners voor een levering. Aan derde wordt zonder jouw toestemming geen gevens verstrek. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring. Daarnaast gebruiken wij het totaal aantal geregistreerde leden als ons nummer 1 inkoop argument.

 

Welke dienstverlening kan ik van CheapFeed verwachten?

CheapFeed bemiddelt in de verkoop van veevoer en dierbenodigdheden. Op het moment dat je besluit een kavel te kopen zie je welke CheapFeed partner de leverancier is. Deze partner zorgt voor uitlevering en facturatie.  Van de partner verwachten wij dat hij de CheapFeed service biedt. Bent je ontevreden over de geleverde service neem dan contact met ons op.

 

Wat is het verschil in veilingtypen?

Er worden twee veilingtypes gehanteerd:

A) Vaste prijs: De CheapFeed partners bepalen de prijs en bezorgkosten voor jouw regio. Je bepaalt zelf het aantal vrachten dat je aankoopt van de beschikbare hoeveelheid.

B) Per opbod: De CheapFeed partners bepalen de startprijs en bezorgkosten. Je bieding doe je altijd op de prijs en niet op de bezorgkosten. CheapFeed is makkelijk in gebruik, de leverdatum staat vast en de prijs bepaal jij.  

 

Hoe komt de prijs van CheapFeed producten tot stand?

Onze partners bepalen de verkoopprijzen adhv de marktomstandigheden en het afzetgebied. De CheapFeed partner bepaalt ook of voor het betreffende aanbod bezorgkosten in rekening worden gebracht.

 

Hoe kan ik zelf producten aanbieden op CheapFeed?

Lever je zelf ook aan veehouders in Nederland? En wil je via CheapFeed jouw doelgroep vergroten? Dan is partner worden wellicht iets voor jou.
Mail ons je aanbod en motivatie. We zijn benieuwd!

 

Binnen hoeveel dagen betaal ik mijn gewonnen veiling?

Betaling dient te worden gedaan binnen 24 uur nadat je een mail ontvangen hebt dat je de hoogste bieder bent.

 

Hoe kan ik een email alert instellen?

Via email alert kun je je voorkeur aan ons kenbaar maken.

 

Hoe betaal ik de veiling die ik gewonnen heb?

Op dit moment bieden wij twee betalingsmethoden aan:

A) vooruitbetaling dmv iDEAL of

B) betaling via een factuur

De CheapFeed partner van de kavel bepaalt welke methode gehanteerd wordt. Bij vooruitbetaling wordt in het geval dat je teveel betaald hebt het teveel betaalde uiterlijk de werkdag na levering op je rekening teruggestort.

 

Wanneer kan ik jullie bereiken?

Je kunt ons per email en/of WhatsApp 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken. WhatsApp-nummer : 06 15 57 61 97 

 

Krijg ik het gewicht en droge stof zoals op de kavels vermeld ook berekend?

Nee, de gewichten en droge stoffen zijn gemiddelden. Na levering wordt het werkelijke gewicht en droge stof aan je berekend. Bij vooruitbetaling betekent dit dat je de werkdag na levering het teveel betaalde bedrag krijgt teruggestort of een aanvullende factuur ontvangt van de CheapFeed partner.

 

Krijg ik een factuur van CheapFeed?

Nee, de uiteindelijke factuur ontvangt je van de desbetreffende CheapFeed partner. Van CheapFeed krijgt je wel een bevestiging van je bestelling.

 

Is Cheapfeed.com GMP+ gecertificeerd?

Nee, Cheapfeed is zelf niet GMP+ gecertificeerd. Dit is ook niet nodig omdat u als klant geen factuur vanuit Cheapfeed ontvangt. U ontvangt de factuur direct van een van de partners van CheapFeed. Deze partners zijn wel GMP+ gecertificeerd. Hiermee is de ketenaanpak van het GMP+ certificatieschema niet doorbroken.

 

Andere vragen?

Staat je vraag er niet bij? Wij horen graag van u! Stel 'm via WhatsApp of via de contactpagina.


 WhatsApp-nummer : 06 15 57 61 97